Компанія Рубікон спростовує інформацію про подвійний продаж квартир

3529 0
Будівельна компанія звернеться до суду за неправдиву інформацію.
Фото: vn.com.ua

Фото: vn.com.ua

Після інформації про те, що компанія «Rubicon Group» виставила на повторний продаж 90 квартир на вул. Володимира Великого, керівництво компанії опублікувало спростування щодо поширення неправдивої інформації від Львівської міської ради.

Читайте також: Львів'ян попереджають про шахрайство і подвійний продаж житла у будинку на Володимира Великого

У будівельній компанії стверджують, що жодного повторного продажу квартир в житловому комплексі на вул. Володимира Великого 2а не здійснюється.

«Компанія «Rubicon Group» має відносини з приватним підприємством «Озерна Алея» щодо будівництва ЖК «Pictorial», що підтверджується інвестиційним договором №23-07/2020 від 23 липня 2020 року. Купуючи цей проєкт, який є новим і приведений у відповідність до вимог ДБН – де на земельній ділянці росла трава і жодного будівництва не було», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як зносять незаконну багатоповерхівку на Личаківській. Фото

Забудовник додає, що будівництво ЖК «Pictorial» здійснюється на законних підставах.

У компанії наполягають, аби інформацію, яку опублікували на офіційному сайті ЛМР, спростували, оскільки будівництво здійснюється відповідно до всіх дозвільних документів, вчасно та з дотриманням чинних норм у сфері містобудування».

«Rubicon Group» звертається до суду щодо стягнення майнової шкоди з керуючої справ ЛМР Наталії Алєксєєвої.

Довідково

Rubicon Group – будівельно-інвестиційна компанія. На ринок новобудов Львова увійшла у 2015 р.

Підприємство надає широкий спектр послуг із зведення будинків, в числі яких будівництво, монтаж систем електро-, тепло- і водопостачання, організація процесів на будмайданчику, а також архітектурна діяльність.

За даними Youcontrol, уповноваженою особою ТзОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Рубікон груп» є Тарас Іваньо. Серед засновників: Марта Іваньо, Тетяна Мамчак, Ілона-Марія Іваник, «Компанія з Управління Активами «Актив» та Акціонерне Товариство «Закритий Недиверсифікований Венчурний Корпоративний Інвестиційний Фонд «Глоріон».

Розмір статутного капіталу складає 5 млн грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!