Компанія з російським корінням почала будівництво заводу на Львівщині

7988 0
Запуск нового заводу має дозволити збільшити обсяги виробництва енергоефективних стінових матеріалів на будівельному ринку України.
фото: aeroc.ua

фото: aeroc.ua

У Стрию на Львівщині заклали перший камінь у спорудження нового заводу компанії з російським корінням «AEROC Галичина». Планують, що це буде сучасне підприємство із виготовлення виробів з автоклавного газобетону потужністю 480 000 кубічних метрів/рік. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

AEROC пропонує такий асортимент продукції, як-от: газобетонні стінові блоки від D300 до D500, теплоізоляційні панелі AEROC Energy D150, U-блоки, армовані вироби з газобетону AEROC – перемички, панелі перекриття та покриття. Запуск нового заводу має дозволити збільшити обсяги виробництва енергоефективних стінових матеріалів на будівельному ринку України та створить 145 нових робочих місць у Львівській області.

Читайте також: Кому належать львівські готелі та чи є там російський бізнес

Інвестиції в будівництво становитимуть понад 18 млн євро. Розпочати роботу заводу планують у листопаді 2022 року. Новий завод у Стрию стане третім заводом компанії в Українні.

Нагадаємо, що в березні цього року стало відомо, що у Стрию на Львівщині планують збудувати завод на 150 робочих місць. Відповідний меморандум про співпрацю з генеральним директором ТОВ «АЕРОК» Дмитром Рудченком тоді підписав міський голова Стрия Олег Канівець.

За даними YouControl, ТОВ «АЕРОК» зареєстроване у місті Обухів Київської області. Фірма спеціалізується на виготовленні виробів з бетону для будівництва. Кінцевим бенефіціарним власником тут є російська компанія «ГРУППА ЛСР» із місцем реєстрації у Санкт-Петербурзі. Генеральний директор «ГРУППА ЛСР» – російський мільярдер Андрій Молчанов.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!