Компанія-оператор «Північного потоку-2» оголосила про банкрутство

1056 0
Оператор газогону між Росією та Німеччиною постраждав від санкцій країн Заходу і був змушений звільнити понад сотню співробітників.
фото: Jens Büttner/dpa

фото: Jens Büttner/dpa

Оператор російського газогону «Північний потік-2» Nord Stream 2 AG сьогодні, 1 березня, був змушений оголосити себе банкрутом через санкції Заходу. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на інтерв’ю швейцарському SRF міністерка економіки кантону Цуґ Сільвія Тальманн-Ґут.

Читайте також: США запроваджують санкції проти оператора «Північного газопроводу-2»

«Нам повідомили сьогодні, що ця компанія не може продовжувати діяльність», – повідомила Тальманн-Ґут.

За її словами, оператор газогону між Росією та Німеччиною дуже постраждав від санкцій країн Заходу та був змушений звільнити понад сотню співробітників.

Як наголосила Тальманн-Ґут, у кантоні це не єдина компанія з російським капіталом, яка може піти таким шляхом.

Нагадаємо, 22 лютого Німеччина ввела санкції проти Росії через визннання Путіним незалежності тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей та зупинила сертифікацію газопроводу «Північний потік-2».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!