Компенсація за послугу «муніципальну няню» зросла

2949 0
Виплата допомоги залежить від прожиткового мінімуму.
Фото: h-h.com.ua

Фото: h-h.com.ua

У 2020 році компенсація за послугу «Муніципальна няня» становитиме більше, ніж торік. Це пов’язано із зростанням прожиткового мінімуму.

Так, у 2020 році розмір виплати становитиме 1779 грн. Торік було 1626 грн.

Нагадаємо, у Львові торік послугою «Муніципальна няня» скористались 211 сімей.

Читайте також: Усе нове про субсидії і Що робити, якщо у вас пільга, а у платіжці — повна сума

Щоб скористатись послугою «муніципальна няня», потрібно прийти у відділ соцзахисту за місцем проживання, принести копію офіційно укладеного з нянею договору, документи, що підтверджують оплату послуг няні (квитанції, чеки, виписки з банківського рахунку), свій паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дитини, заяву на отримання компенсації. Опікуни мають принести рішення відповідного органу місцевого самоврядування про встановлення опіки.

Скористатись послугою можуть батьки, які виховують дитину віком до трьох років. Якщо у сім’ї двоє чи більше таких дітей, допомогу призначають на кожну дитину окремо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!