Комп'ютери львівських ЦНАПів атакував вірус-вимагач

3611 0
Поки неможливо замовити документи через центри надання адміністративних послуг, однак можна отримати документи, замовлені раніше.
Фото: politeka.net

Фото: politeka.net

П'ять комп’ютерів львівських ЦНАПів могли стати ціллю хакерської атаки, що триває сьогодні на низку державних та приватних структур. Як повідомила Tvoemisto.tv. Речниця Львівської міської ради Христина Процак розповіла, що зараз фахівці перевіряють, чи проник вірус у ці комп'ютери. Вона підкреслила, що спеціалісти міської ради завчасно відключили систему.

Читайте також: Львівська міська рада не працює через технічні збої

Водночас Христина Процак пояснила, що через припинення роботи інформаційної системи міста поки не можна замовити послуги через ЦНАП, однак можна забрати раніше замовлені документи.

Також чиновники приймають відвідувачів. Крім того, повноцінно не працює гаряча лінія – оператори приймають дзвінки і записують звернення вручну, щоби потім внести їх у базу.

Як повідомлялося, через технічні збої було зупинено роботу інформаційної системи Львівської міської ради. Зокрема, призупинила роботу система електронного документообігу та ЦНАПи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!