Політична реклама

Комунальні служби Львова незаконно відключають електропостачання

1435 0
ЛКП неправомірно відключають мешканцям Львова електропостачання за заборгованості із квартплати. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Львівобленерго».

Проте згідно із чинним законодавством України припинення послуг електропостачання має право здійснювати лише енергопостачальник, який надає ці послуги, в даному випадку —ПАТ «Львівобленерго».

«За 2011 рік та січень-липень 2012 року до Товариства надійшли 23 офіційні звернення від споживачів про такі дії комунальників.  Так, цьогоріч неправомірно відключали електропостачання мешканцям ЛКП:  «Під Голоском-410», «Янів-405», «Княже місто», «Збоїща-408», «Старий Львів», «Магістральне», «Бондарівка», «Дім», «Житловик-С», – зазначено у повідомленні.

За фактами незаконних відключень електропостачання Львівобленерго скерувало звернення до департаменту ЖКГ Львівської міськради, Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та прокуратури Львова.

«Якщо ЛКП відключило електропостачання помешкання або ж погрожує це зробити необхідно звернутись до району електромереж за місцем проживання або до Інформаційно-консультаційного центру Товариства і скерувати звернення до прокуратури», – пояснює ПАТ Львівобленерго.

Зразок звернення споживачі можуть отримати в Інформаційно-консультаційному центрі, в РЕМ та на сайті Львівобленерго у розділі „Для дому”.

 Джерело: Варіанти
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!