Комунальному АТП погодили зведення нової бази на Вернадського

3158 0
Площа земельної ділянки майбутньої бази охоплює майже 1,3 га і призначена для будівель автомобільного транспорту і дорожнього господарства.
Фото: ZIK

Фото: ZIK

Львівське комунальне «АТП-1» збудує на Вулиці Вернадського неподалік автовокзалу нову базу для відстоювання автобусів. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 10 травня.

Читайте також: Шість автобусних маршрутів Львова змінять схеми руху. Інтерактивна мапа

Нову базу розташують поблизу будинку №193 на Стрийській. Площа земельної ділянки майбутньої бази охоплює майже 1,3 га і призначена для будівель автомобільного транспорту і дорожнього господарства. Її виділили у грудні торік рішенням сесії ЛМР.

Торік «АТП-1» придбало у лізинг 150 автобусів великого класу: 50 «Електронів» та «МАЗів». Цього року місто закупить ще 100 низькопідлогових автобусів.

Читайте також: У Львові оголосили конкурс перевізників на 14 міських маршрутів

Додамо, що нині всі автобуси «АТП-1» розташовані на базі, що на вулиці Авіаційній. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!