Політична реклама

Комунальники Львова працюватимуть у вихідні

1485 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з вихідними днями з 1 до 4 травня та з 9 до 11 травня, на підприємстві працюватимуть чергові бригади, які слідкуватимуть за стабільною роботою об’єктів теплопостачання та якісною подачею гарячої води.

Про це tvoemisto.tv інформує прес-служба Львівської міськради.

«Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води усім споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85», - розповів Володимир Штейбарт головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також на свята працюватимуть у черговому режимі аварійні служби ЛМКП «Львівводоканал»

У випадку виникнення аварій на вуличних системах водопостачання, необхідно звертатись у диспетчерську службу «Львівводоканалу» за телефоном 15-51 або 276-20-50, якщо трапилося засмічення вуличних систем каналізації – за телефоном 240-18-35.

Довідка

Контакти аварійно-диспетчерських  служб міста:

237-98-53 Міська аварійна служба ЖКГ Галицького, Сихівського районів

245-24-63 ЛКП «Аварійна служба Франківського району»

253-68-16 ЛКП «РАС» Залізничного району

252-10-37 ДКП «Трап» Шевченківського району

275-06-11 МКП «Стихія» Личаківського району.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!