У Львові запрошують позмагатись кондитерів-аматорів

2763 0
Цієї суботи, 18 жовтня, у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться III чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». До участі запрошуються активні, креативні, справжні гурмани, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів.
Фото: spreets.com.au

Фото: spreets.com.au

Переможець отримає звання «Найкращого кондитера-аматора» Національного Свята Шоколаду 2014 року, а також можливість набратися досвіду пліч-о-пліч із шеф-кухарем Євгенієм Сушко та взяти участь у майстер-класі Валентина Штефаньо зі створення шоколадних скульптур, повідомляють організатори.

Для участі у ІIІ Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» потрібно заповнити реєстраційну форму та надіслати на електронну адресу [email protected] до 15 жовтня.

Потім слід прийти з готовим виробом 18 жовтня о 14:00 у Львівський Палац Мистецтв, придбати квиток на Свято та отримати бейдж та форму учасника в інфо-пункті Свята шоколаду.

Читайте також: На Святі шоколаду у Львові виготовлять шоколадну країну і пригощатимуть тортом

Обов’язковою складовою виробу має бути шоколад (основна страва, десерт, тощо). Учасники презентуватимуть вироби для журі, до складу якого входять ресторатори та відомі шоколатьє.

Минулоріч на Святі у ІІ Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» змагалось 8 аматорів. Перемогу та звання «Найкращого кондитера-аматора України 2013 року» здобула Оксана Стець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!