Конференція Intro 2015 наживо

1725 0
Вже сьогодні, 19 березня, о 12.00 у Львові розпочнеться візійна конференція Intro 2015. Організатори та учасники зазирнуть у майбутнє і обговорять ключові тренди, які вже стоять на порядку денному в світі. Повну трансляцію конференції Intro 2015 можна переглянути наживо на Tvoemisto.tv.

Серед доповідачів конференції експерти з Канади, Сполученого Королівства, Німеччини, України та США: Ігор Гордієвич (BTG Pactual, Лондон), Дмитро Крепак (Кредобанк, Львів), Роман Зінченко (Greencubator, Київ), Ганс Клоппер, (Iversity, Берлін), Юрій Мончак (Лабораторія молекулярної діагностики, Монреаль), Юрій Паращак (IBM, Нью-Йорк), Владислав Троїцький (театр «Дах», Київ).

На конференції планується розглянути такі основні напрямки:

- тренди у фінансовій та банківській сферах: основні зміни на глобальному фінансовому ринку. Нові методи та шляхи фінансування;

- розвиток людського капіталу: які можливості для кожного з нас відкривають сучасні освітні пропозиції? Як це вплине на ринок праці?

- медицина майбутнього: як персональний підхід до лікування та діагностики вплинуть на якість і тривалість нашого життя? Дослідження генів, клонування, дизайн-ліки: чи є етична межа, за яку не можна переходити науці?

- урбаністика/розумні міста: як міста повинні реагувати на сучасні виклики, збільшення населення, потреби постійного покращення послуг? Як збирати та аналізувати дані, при цьому щоразу ставлячи собі запитання, для кого ми це робимо і якого ефекту досягнемо?

- сталий енергетичний розвиток: які технічні, соціальні та економічні інновації забезпечать становлення сталої енергетики;

- тренди у культурі: як культура формуватиме нове покоління і якою вона повинна бути?

Програма концеренції Intro 2015:

Початок конференції о 12:00.

Дивіться трансляцію конференції Intro 2015 наживо на Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!