Конкурс до 150-ліття від Дня народження Шептицького. Як податись?

2163 0
Із 29 травня до 28 червня у Львові та у Львівській області проходитиме Міжнародний форум «Золотий мольберт» та його пленери «Слідами Мойсея українського духа», які цьогоріч присвячені 150-річчю митрополита Андрея Шептицького, та спрямовані на інформування про багатогранну діяльність постаті митрополита, його цінностей та дороговказів серед інтелігенції та учнівської молоді як на теренах Львівщини, так і по всій Україні, в рамках організації щорічного Міжнародного форуму мистецької творчості «Золотий мольберт».
фото: lvivpost.net, mykytych.ucoz

фото: lvivpost.net, mykytych.ucoz

«Золотий мольберт» має на меті виховання пошани до України та почуття гідності й патріотизму за причетність до унікальної національної культури, духовних та мистецьких скарбів, подарованих українському народові Митрополитом Андреєм; укріплення та розвиток доброзичливих зв’язків дітей різних областей України та світу у процесі їх духовного й творчого спілкування на пленерах і виставках, інтегрованих в арт-класи в результаті релаксацій та навчально-освітніх програм; формування особливого світосприйняття Господньої краси та мистецтва як творіння людини, для подальшого глибокого ознайомлення з культурою України та продовження творчих і дружніх стосунків, інформує пре-служба міськради.

Цьогоріч конкурс проводиться в чотирьох вікових групах:

· Молодша група: 4 – 8 років

· Середня група: 9 – 13 років

· Старша група:14 – 17 років

· Професійна 18-21 рік

Номінації:

· Духовна єдність України

. На своїй Землі

· Слідами Мойсея українського духа

Критерії оцінок:

·  Оригінальність творчого задуму (вибір запропонованих тем довільний)

· Сучасне трактування дороговказів Митрополита Андрея

Вимоги до творчої роботи: творча робота виконується у різних форматах: А-2; А-3.

Фото роботи (формат JGEG 300 DPI) надсилаються на e-mail [email protected], а оригінал здається на розгляд журі.

Техніка виконання: живопис, графіка (матеріали на вибір учасника), художня фотографія (чорно-біле або кольорове фото форматом А-3). Роботи необхідно підписувати у вигляді анкети на звороті оригіналу творчої роботи.

Для участі у Міжнародному конкурсі пленерного малюнка «Золотий мольберт» необхідно зробити заявку у вигляді анкети:

Для одного учасника: назва роботи, ім’я та прізвище автора (повністю), вік автора, домашня адреса учасника, обов’язково – e-mail та контактний телефон.

Для колективу делегацій: назва установи; адрес, e-mail, контактний телефон установи; прізвище, ім’я, по батькові супроводжуючої особи (керівника або одного з батьків та їх контактні телефони).

Якщо роботи відправляються колективно, просимо додати загальний список робіт, вказати повний поштовий адрес відправника, прізвище керівника делегації, контактний телефон та e-mail.

До анкети обов’язково додаються:

• Копія свідоцтва про народження або паспорт

• Ксерокопія ідентифікаційного коду учасника (для фіксування видачі подарунків)

За результатами пленерів Золотого мольберту «Слідами Мойсея українського духа» 2015 р. учасники подають творчі роботи на розгляд Журі до 15.06.15 р.

25 червня у Галереї сучасного мистецтва ЛНАМ відкривається виставка творчих робіт учасників пленеру «Слідами Мойсея українського духа.

Нагороди:

Усі учасники (також керівники делегацій) отримують дипломи міжнародного зразка, відповідно до номінацій.

20 фіналістів нагороджуються золотими медалями.

Заснований Ольгою Михайлюк символ образотворчості – золотий мольберт з благородного металу та діаманту вручається учаснику, відзначеному Журі конкурсу.

Творчі роботи учасників експонуються на пересувних міжнародних виставках та друкуються в часописі «Артклас».

Участь у заочному конкурсі «Золотий мольберт слідами Мойсея українського духа»:

Творча робота надсилається до 10 червня 2015 разом з анкетою на адресу оргкомітету: е-mail: [email protected], а оригінал надсилається на поштову адресу: ЛОІППО; 79000; вул. Огієнка, 18 а; м.Львів; аудиторія естетичного виховання 412 (Ользі Михайлюк).

Учасник отримує диплом в електронному вигляді.

Переможці конкурсу запрошуються до участі у фіналі, який відбудеться 31 травня 2016 року. Постійні передплатники часопису «Артклас» та діти, які прибувають зі Сходу України поселяються у Львові у школі-інтернаті №1 (вул. Остроградських, 1) на пільгових умовах.

Із організаційних питань звертайтсь до куратора: Ольга Дмитрівна Михайлюк на e-mail: [email protected] (тел. 0678439767).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!