Конкурс ідей для школярів на покращення своєї школи. Як податися

4017 0
У Львові стартував проект Friendly School, завдяки якому школярі зможуть покращити процеси або життя своєї школи з допомогою власних ідей, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Фото: dec-edu.com

Фото: dec-edu.com

Для того, щоб взяти участь в проекті, слід зареєструвати свою школу на сайті friendlyschool.lviv.travel, де подати свою ідею про зміни в школі, які б школярі хотіли бачити. Розробити й описати проект та подати його для розгляду слід до 31 грудня 2015 року.

Як розповіла координатор проекту Христина Мартиняк, поки що організатори не визначають жодних обмежень для учасників щодо того, який це має бути проект. Немає обмежень і щодо віку школярів – це можуть бути як5-6-класники, так і школярі, які навчаються у випускних класах.

Після чого з 1 по 30 січня обиратимуться ТОП-10 кращих проектів. А на початку лютого для фіналістів проведуть тренінги та лекції, які допоможуть у подальшій роботі над проектом

Презентації проектів відбудуться 1 березня, після чого журі обиратиме найкращі роботи і вже 7 березня буде оголошено трійку переможців, які отримують фінансування та допомогу на реалізацію своїх проектів.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!