Конкурс малюнків та фото від патрульної поліції Львова. Як взяти участь?

3548 0
До Тижня безпеки дорожнього руху Патрульна поліція Львова оголосила конкурс для школярів на найкращий малюнок, творче фото або відео у категоріях «Я – пасажир», «Дорога до школи: цікава та безпечна».
Фото: facebook.com, kakotvet.com

Фото: facebook.com, kakotvet.com

Так, позмагатися в конкурсі на найкращий малюнок можуть учні 1-6 класів. Для учнів 7-11 класів запропоновано створити найкраще творче фото або короткометражне відео (до 3 хв), присвячені безпечній поведінці пішоходів та пасажирів.

Читайте також: Конкурс короткометражних фільмів для школярів. Як взяти участь?

Прийом робіт на конкурс триває до 10 листопада включно. Роботи можна надсилати поштою або приносити за адресою: м. Львів, вул. Перфецького, 19, прес-сектор Управління патрульної служби МВС України м. Львова. Фото та посилання на відео слід надсилати на електронну скриньку [email protected], у темі листа вказавши «Конкурс для школярів».

До кожної роботи обов’язково прикріпити інформацію про конкурсанта: ПІБ, вік, школа і клас, контактний телефон одного з батьків та, за бажання, посилання на особисту сторінку у фейсбуці.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!