Конкурс на безкоштовне навчання в УКУ. Як взяти участь?

4000 0
Програма з комп’ютерних наук УКУ відкрила конкурс стипендій для вступників, що показують високі успіхи у навчанні, прагнуть здобувати знання і практичні вміння з комп’ютерних наук та потребують підтримки через матеріальну скруту.
фото: cs.ucu.edu.ua

фото: cs.ucu.edu.ua

Конкурс передбачає три тури. Перший тур триватиме з 3 березня по 2 травня включно. Для його проходження потрібно заповнити реєстраційну форму і вирішити кілька задач з логіки та математики. За результатами першого туру учасники отримають e-mail з інформацією про другий тур конкурсу, що відбудеться 14 травня 2016 року в Українському католицькому університеті під час Дня відкритих дверей програми CS@UCU.

У другому турі учасники отримають запрошення пройти тестування на інтелектуальні здібності та показати знання англійської мови. За результатами другого туру конкурсу координатори програми CS@UCU сформують попередній список кандидатів для отримання стипендій.

Програма з комп’ютерних наук УКУ пропонує три види стипендій:

І. «Стипендія Адріана Сливоцького»

– знижка в оплаті за навчання на бакалаврській програмі УКУ за обраним напрямком підготовки протягом усіх років навчання (1 курс – 100%; 2 курс – 75%; 3 курс – 50%; 4 курс – 25%);

– досвід роботи у провідних бізнес-компаніях Львова;

– щомісячна виплата коштів студентові (1218 гривень у 2016 році);

– безкоштовне проживання в Колегіумі УКУ (За виконання Умов вступу на програму та поселення)

Читайте також: У Львові відкриють першу в Україні магістратуру з клінічної психології

ІІ. «Стипендія CS@UCU Плюс»

– знижка в оплаті за навчання на бакалаврській програмі УКУ за обраним напрямком підготовки протягом усіх років навчання (1 курс – 100%; 2 курс – 75%; 3 курс – 30%; 4 курс – 30%)

ІІІ. «Стипендія CS@UCU»

– 30% знижка в оплаті за навчання протягом 4-х років за умови досягнення високих показників у навчанні

Детальніша інформація: cs.ucu.edu.ua.

Нагадаємо, із вересня цього року у Львові на базі НУ «Львівська політехніка» стартує бакалаврська програма «Internet of Things», де студенти вивчатимуть взаємодію об'єктів (речей) між собою та з довкіллям часто без втручання людини. Пhо це інформують ініціатори створення навчальної програми. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!