Конкурс на підтримку спортивних заходів у Львові. Як взяти участь?

1372 0
У вівторок, 1 грудня, стартує подача громадськими організаціями заявок на конкурс заходів у галузі фізичної культури та спорту, а також конкурс з надання фінансової підтримки спортивним організаціям на 2016 рік. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: spartak.lviv.ua

фото: spartak.lviv.ua

Термін подачі документів до 31.12.2015 року включно. Обов’язковою умовою отримання фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету Львова, для проведення спортивних заходів, є участь власним внеском організації у заході не менше 20% відсотків від суми, яку організація потребує з міського бюджету.

Щодо фінансової підтримки спортивних організацій, то управління молоді, сім’ї та спорту буде надавати кошти на придбання:

· спортивного інвентарю;

· спортивного обладнання;

· спортивної форми.

Читайте також: Гімнастки зі Львова посіли призові місця на міжнародному турнірі

Перелік документів, які необхідно подати в управління молоді, сім’ї та спорту через Центри надання адміністративних послуг, що розташовані на території м. Львова:

· заявка встановленого зразка на начальника управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради з додатками (зразок заявки додається);

· копія свідоцтва про державну реєстрацію організації, засвідчену печаткою організації;

· копія довідки про взяття громадської організації на облік у ДПІ у Львові, засвідчену печаткою організації;

· копія довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, засвідчену печаткою організації;

· копія рішення про присвоєння громадській організації ознаки неприбутковості, засвідчену печаткою організації;

· копія статуту (положення) організації, засвідчену печаткою організації;

· інформація про діяльність організації за попередній 2015 рік (до двох аркушів А4 формату);

· розрахунок потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів у довільній формі, підписані керівником та засвідчені печаткою організації (для фінансової підтримки);

·  календар заходів та кошторис кожного з поданих заходів, а також перелік спортивних організацій та дані про організацію за формою, що знаходиться у додатку (для співфінансування заходів).

При подачі документів на співфінансування більше як одного заходу необхідно визначити пріоритетність проведення кожного із заходів.

Читайте також: Шпажистка зі Львова виграла міжнародний турнір у Харкові

При визначенні переможців конкурсу управління молоді, сім’ї та спорту керується рішенням Львівської міської ради від 01.04.2011 року №394 «Про затвердження Порядку використання коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, підпорядкованим громадським організаціям, через залучення їх до проведення спортивних заходів», рішенням Львівської міської ради від 08.11.2013 року №872 «Про затвердження Порядку використання коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, які підпорядковані громадським організаціям» та рішенням Львівської міської ради від 20.12.2013 року №967 «Про затвердження методики розподілу коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки та співфінансування спортивних заходів громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, підпорядкованим громадським організаціям».

У разі відсутності повного пакету документів заявка не буде прийматись до розгляду.

Додаткову інформацію можна отримати звернувшись в управлінні молоді, сім’ї та спорту за тел. 297-58-74.

Довідка. У 2015 році рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 31.07.2015 року №483 змінено норми витрат на проведення спортивних заходів:

на харчування з розрахунку на одну особу на добу з видів спорту: з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами: для спортсменів – до 45 грн., для тренерів, суддів та інших учасників – до 40 грн. Для інших видів спорту: для спортсменів – до 40 грн., для тренерів, суддів та інших учасників – до 35 грн.

На забезпечення медико-відновлювальними засобами та виробами медичного призначення з розрахунку на одну особу на добу для спортсменів з видів спорту з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами – до 40 грн. Для інших видів спорту – до 30 грн.

На нагородження переможців та призерів кубками, медалями та грамотами (ціна в грн. за 1 шт.):

Кубками:

- Перше місце – до 180,00 грн.

- Друге місце – до 160,00 грн.

- Третє місце – до 140,00 грн.

Медалями:

- Перше місце – до 45,00 грн.

- Друге місце – до 40,00 грн.

- Третє місце – до 35,00 грн.

Грамотами (дипломами) – до 8,00 грн.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!