Конкурс на посаду директора Стрийського парку продовжать

3231 0
Через те, що документів на заміщення посади не подав жоден кандидат, конкурс планують продовжити.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

Як розповіли Tvoemisto.tv в департаменті містобудування ЛМР, документів на заміщення посади директора Стрийського парку не подав жоден кандидат. Через це конкурс продовжиться орієнтовно до 10-го серпня.

Свої документи можна було подавати до 3-го липня. Як стверджують в департаменті містобудування ЛМР, посадою цікавилося 5 осіб, проте документів вони так і не подали. Також вони не відповідали освітньо-кваліфікаційним вимогам, щоб зайняти місце директора Стрийського парку. Тобто жоден з кандидатів за вищою освітою не був екологом.

Читайте також: Не парк культури, а місце тихого відпочинку. Як зміниться Стрийський парк 

Одна з бажаючих стати директором Стрийського парку Анна Білей розповідає на своїй сторінці у Facebook, що документи на посаду подавала лише вона: "Вчора мені телефонували з ЛМР і сказали, що на посаду директора Стрийського парку подала документи лише я, тому оголосять додатковий конкурс на цю посаду. Я щиро подивована. А можна вже не оголошувати конкурс, якщо нема бажаючих?".

В департаменті містобудування пояснили, що кандидатка не відповідає вимогам на посаду: "Ця жінка подала лише резюме, а не повний пакет документів. Також вона розповіла, що буде змінювати програму розвитку. Вона зробила її нашвидкоруч, взявши кілька тез з інтернету. Кандидатка не має керівного досвіду, має освіту магістра охорони довкілля".

Нагадаємо, Львівська міська рада оголосила конкурс на вакантну посаду директора Стрийського парку.

«Плануємо зробити окрему юридичну особу «Стрийський парк». Шукаємо того, хто міг би керувати парком, акумулювати кошти та ідеї, їх реалізовувати, очолити процес розвитку. Важливо, щоби потенційний керівник мав навички у природокористуванні» – розповів директор департаменту містобудування ЛМР Сергій Коровайник.

Вимоги до кандидата на посаду директора Стрийського парку:

  • вища освіта природоохоронного спрямування за рівнем магістра, спеціаліста;
  • стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 3 років;
  • знання нормативно-правових актів, що регулюють природоохоронну діяльність;
  • програма розвитку парку (розроблена кандидатом);
  • досвід успішної реалізації проектів екологічного спрямування;
  • знання основ державного управління та права;
  • досвід роботи із ґрантовими проектами;
  • знання правил ділового етикету, правил та норм охорони праці та протипожежного захисту;
  • знання основних принципів роботи на комп'ютері та відповідних програмних  засобів;
  • знання ділової української мови;
  • досконале володіння державною мовою;
  • володіння англійською мовою (кандидату надається перевага).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!