Конкурс проектів покращення Львова. Як взяти участь

1569 0
Громадські організації та ініціативні групи запрошуються до участі в проекті «Добре там, де ти живеш», аби спільними зусиллями покращувати культурний і громадський простір Львова та Львівщини.
фото: www.uha.org.ua

фото: www.uha.org.ua

Програма «Добре там, де ти живеш» передбачає надання грантів на конкурсній основі для проектів, що скеровані на розвиток культурного та громадського простору у Львові та Львівській області.

Учасниками конкурсу можуть бути громадські організації та ініціативні групи. А проекти мають бути скеровані на мистецькі, культурні, спортивні, урбаністичні ініціативи; вирішення екологічних проблем.

Загальний бюджет програми становить 30 000 гривень. Бюджет проекту, який подається на конкурс, не має перевищувати 10 000 гривень.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму, яку можна завантажити тут, та надіслати її на електронну скриньку [email protected] до 15 червня 2015. Результати конкурсу стануть відомі до 1 липня 2015 року.

Контактна інформація: Програма Української Галицької Асамблеї, Добре там, де ти живеш, тел. 097 33 15 195, (032) 261 07 43, e-mail: [email protected]www.uha.org.ua

Перший конкурс проекту відбувся влітку 2014 року. У рамках цієї програми було облаштовано спортивні майданчики у місті Городенка (Івано-Франківська область) та у селі Долішнє Стрийського району (Львівська область), а у Жовкві (Львівська область) встановили обладнання для безкоштовного WI-FI у центральній частині міста.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!