Конкурс соціальних кінопроектів для львів’ян. Як долучитись?

1728 0
Мистецька формація Wiz-Art запрошує львів’ян до участі у конкурсі кінопроектів ігрових короткометражних фільмів соціального спрямування.
фото:  today.pl.ua, vsitury.com.ua

фото: today.pl.ua, vsitury.com.ua

Проекти відеороликів мають стосуватись теми примирення, соціальної інтеграції у суспільстві та постконфліктного врегулювання. Хронометраж проектів – не більше 15 хвилин. Обов’язкова умова – зйомки мають відбуватись у Львові чи Львівській області із частковим залученням місцевих кінопрофесіоналів і волонтерів. У фіналі конкурсу буде обрано три кінопроекти, виробництво яких профінансують частково або повністю. Суму витрат для кожного фільму визначатимуть окремо. Організатори мають виступити (спів)продюсерами проектів-фіналістів.

Щоб стати учасником конкурсу, слід заповнити та надіслати аплікаційну форму та додаткові матеріали за адресою [email protected]. У темі листа необхідно зробити помітку «Конкурс кінопроектів 2015». 

Організаторами передбачені такі етапи роботи:

1)  до 16 серпня – прийом аплікаційних форм та документи щодо проекту;

2)  22 серпня – публічне представлення проекту (пітчинг) та оцінка експертною комісією;

3)  25 серпня – оголошення імен переможців;

4)  до 15 грудня – час на виробництво і презентацію фільмів.

Додаткова інформація за телефоном 093 510 64 83 та на сайті.

Опублікувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!