Конкурс від Tvoemisto.tv надихнув школярів у Львові організувати виставку. Фото

2649 0
У Львівській школі № 84 стартувала виставка фото «50 відтінків Львова». Тепер кожен охочий може прийти та подивитися, як учні цієї школи побачили цьогорічну осінь у Львові. Є серед експонатів і фото, яке нещодавно стало одним із переможців у конкурсі від Tvoemisto.tv.
фото: Світлана Філоненко

фото: Світлана Філоненко

У Львівській середній Загальноосвітній школі № 84, що на вулиці Зубрівській, 30, розпочалася виставка учнівських фото «50 відтінків Львова». Світлана Філоненко, класний керівник 5 класу, розповіла Tvoemisto.tv, як їй вдалося мотивувати дітей взяти участь у конкурсі та як з’явилася ідея зробити шкільну виставку.

«Дитяча робота дуже вразила вчителів у нашій школі. Діти робили аматорські фото, а вийшло як у професіоналів. Це лише перші кроки фотопроектів наших учнів. Ми показали, що п’ятикласники можуть дивитися на все довкола по-справжньому дорослими очима. Діти були мотивовані, тому й мали натхнення до роботи. Як наголосила директор нашої школи, це є хороший поштовх, аби заохочувати й інших дітей. Можливо, тепер робитимемо подібні виставки щосезону», – розповідає Світлана Володимирівна.

«Почалося з того, що на фейсбук-сторінці «Твоє місто» я побачила оголошення про конкурс і запропонувала моєму класу взяти в ньому участь. Тоді був лише початок осіннього періоду. Ми організовано, зі всіма своїми ґаджетами (хто з камерами, хто з мобільними телефонами, хто з планшетами) поїхали до Стрийського парку. Потім я порадила, аби батьки допомогли дітям зареєструвати їх фото на сайті. У конкурсі друге місце отримав мій учень – Данило Мороз. Його світлина потішила не одну людину», – каже Світлана Філоненко.

Виставка стартувала вчора, 26 листопада, й триватиме кілька днів. Її організували у актовому залі навчального закладу. Учителі та дирекція школи прагнуть, аби ці світлини побачили якомога більше львів’ян, тож на виставку запрошують усіх охочих.

Нагадаємо, друге місце у конкурсі «50 відтінків Львова» отримало фото Данила Мороза під назвою «Постійні мешканці Львова» (244 голоси). 

Спілкувалася Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!