Конкурсна комісія допустила лише одну кандидатку на посаду очільниці Охматдиту у Львові

8070 0
Документи на конкурс, окрім Олександри Бурди, подали ще четверо кандидатів.
Фото: Ірина Микичак / Фейсбук

Фото: Ірина Микичак / Фейсбук

Конкурсна комісія ЛОР, яка розглядає кандидатів на керівні посади львівських обласних медзакладів, допустила до конкурсу лише одну кандидатку Олександру Бурду, яка нині виконує обов’язки директорки. Про це повідомили у ЛОР.

Читайте також: Допомагати просто! Як долучитись до порятунку дитячих життів у Львові

Документи на конкурс, окрім Олександри Бурди, подали ще четверо кандидатів: керівник первинної профспілки «Охматдиту» Василь Штибель, голова опікунської ради «Охматдиту» Роман Лобай, дитяча лікарка-невролог Оксана Андрієвська та хірург «Охматдиту» Богдан Петровський.

Як раніше розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління майном спільної власності Віктор Кусий, згодом комісія має заслухати презентацію програми кандидатів, а остаточно керівника «Охматдит» отримає орієнтовно усередині січня.

Читайте також: Мар'яна Возниця: Я навчилась першою простягати руку

Додамо, що з 2016 року львівський «Охматдит» очолювала Мар’яна Возниця, яка тепер керує Західним департаментом НСЗУ.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!