Стендап, вистави і концерти. Куди піти у Львові на вихідні

1953 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати на вихідних 12-13 листопада.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Вистава «Івасик Телесик»

Коли: 12 листопада, 11:00;

Де: Театр ім. Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 50-150 грн.

У Львові відбудеться дитяча вистава «Івасик Телесик». Головні герої тут подані більш сучасно, а вистава вже стала улюбленою у публіки. Тривалість вистави – 90 хв.

Мистецький українсько-польський проєкт

Коли: 12 листопада, 14:00;

Де: «Порохова вежа», вул. Підвальна, 4;

Скільки: вхід вільний.

У Львові відбудеться вже третя виставка в рамках проекту «Посестри - duchowe siostry» мисткині – фотографині Аґнєшки Бабінської та художниці з текстилю Дани Якимчук, з двох країн –  Польщі та України, які також відчувають себе посестрами в геополітичному масштабі. Відвідати експозицію можна буде до 27 листопада включно, щоденно з 12:00 до 20:00 години.

«Стендап по-рівненськи у Львові»

Коли: 12 листопада, 19:00;

Де: Cult Comedy Hall, вул. Скорика, 7;

Скільки: 250 грн. (для військовослужбовців вхід безкоштовний)

Стендап від друзів з Рівного в суботу 12 листопада ви маєте можливість прийти в Cult Comedy Hall у Львові, а потрапити на «стендап по-рівненськи». Хлопці приїдуть з своїм найкращим матеріалом, тому смішні жарти та гарний настрій вам гарантовані! 

Вистава «Життя P.S.»

Коли: 12 листопада, 17:00;

Де: театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 200 грн;

В основу вистави покладена реальна історія Валерії Бурлакової, учасниці бойових дій на Сході України, яка знайшла своє кохання на фронті. Це фронтовий щоденник про зовсім іншу реальність. Тривалість вистави – 60 хв.

Концерт «Вівальді. Пори року»

Коли: 12 листопада, 19:00;

Де: Львівський органний зал;

Скільки: 100-200 грн.

Музика бароко прозвучить у виконанні львівських музикантів Руслана Пащака та Світлани Позднишевої. У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце. Вікові обмеження 7+.

Концерт «BOTASHE»

Коли: 12 листопада, 19:00;

Де: !FestRepublic, вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 300 грн.

BOTASHE – це львівський гурт, який показує своєю музикою, яким багатогранним може бути український Хіп-Хоп. Botashe постіно відвідують українські музичні чарти із своїми новими піснями і схоже не збираються зупинятись.

Lviv Art and Wine weekend

Коли: 12-13 листопада, 12:00-20:00;

Де: !FestRepublic, вул. Старознесенська, 24-26;

Скільки: 100 грн;

Львів пропонує новий переосмилений формат вікенду мистецтва та вина: на підтримку українських митців та виноробів, що створюють якісний та унікальний продукт навіть в умовах війни.

Концерт Наталки Карпи

Коли: 13 листопада, 17:00;

Де: Центр Довженка, просп. Червоної калини, 56;

Скільки: 250-500 грн.

Програма, з якою співачка виступить на сцені центру Довженка, буде присвячена державному святу «Дню захисника України». Це - музична зустріч з піснями, розмовами про життя та війну, яка змінила кожного з нас. 

Концерт «Grandma`s Smuzi»

Коли: 13 листопада, 18:30;

Де: Malevich, просп. Чорновола, 2;

Скільки: 490 грн.

Виступ кавер-бенду Grandma's Smuzi у Львові в рамках їхнього першого концертного туру. Топові рок-хіти світу і найпотужніший саунд та ще й рідною українською мовою.  

Підготувала Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!