Концерт пам’яті Андрія Кузьменка у Львові. Як це було?

9583 1
У неділю, 21 червня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся концерт пам'яті лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Послухати композиції співака у виконанні його колег та друзів прийшли близько 40 тисяч глядачів. Пропонуємо переглянути, як це було.

Першою на сцену вийшла Руслана із власною піснею-реквієм «Ти ще відкриєш очі». Далі усі артисти виконували пісні Кузьми. Увесь концерт відіграли музиканти з гурту «Скрябін». Виступали Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Тарас Чубай, Олександр Положинський, Фагот з ТНМК, Олександр Пономарьов, Віктор Павлик, Женя Толочний , Женя Галич, Марічка Бурмака, Світлана Лобода, гурти «Скай», «Пающіє Труси», «Антитіла» та «Авіатор». Завершила концерт-триб’ют Наталя Могилевська композицією «Старі фотографії». Музиканти та артисти висловили намір започаткувати фестиваль імені Андрія Кузьменка.

Фото: kasa.in.ua


Читайте також:
22 Червня, 2015 17:26
Саша А будет теле версия?Киевский концерт очень впечатлил,браво!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!