Концерт симфонічної музики Чайковського у Львові. Де послухати?

2321 0
У понеділок, 19 жовтня, у приміщені Львівської філармонії Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker під керівництвом засновника оркестру, австрійського диригента та композитора Маттіаса Георга Кендлінгера представлять концерт симфонічної музики.
фото: austria.info, lvivtoday.com.ua, austria.info

фото: austria.info, lvivtoday.com.ua, austria.info

У програмі заходу слухачі почують композиції Петра Чайковського: Концерт для фортепіано з оркестром №1, сі-бемоль мінор, Oп. 23 та Симфонію № 6 сі мінор, «Патетична», Oп. 74.

Сам композитор описав свої твори як «музичну сповідь [...], яка передається в тонах», для того, щоб «доторкнутися до людського серця і передавати емоції від душі до душі».

Початок – о 19:00.

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: (032) 255-10-55.

Довідково. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker    засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Сьогодні він відомий у 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме - прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски. 

На партнерських умовах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!