«Королева Львова» пройшлася червоною доріжкою на Каннському кінофестивалі

17637 0
На Лазурному узбережжі Франції проходить 74-ий Каннський міжнародний кінофестиваль.
Фото надала Галина Гузьо

Фото надала Галина Гузьо

18-річна Анастасія Федик з Яворова, що на Львівщині, опинилася в епіцентрі зіркового життя – на червоній доріжці 74-го Каннського міжнародного кінофестивалю, який триває на Лазурному узбережжі Франції.

Читайте також: Титул «Королеви Львова» і 100 тисяч гривень отримала 18-річна студентка родом з Яворова

Життя Анастасії Федик змінилося кардинально за останній рік. У грудні 2020-го модель, студентка Вищої школи інформатики та менеджменту в місті Жешуві (Польща), виборола титул «Королева Львова».

Ця перемога принесла дівчині не тільки почесне звання і 100 тисяч гривень призових, а й річний контракт про співпрацю із відомим світовим глянцем L'Officiel.

Цьогоріч Анастасія опиналася на обкладинці журналу L'Officiel Cyprus (крім того, дівчина є автором матеріалів для глянців L'Officiel Cyprus та L'Officiel USA).

А цими днями продефілювала червоною доріжкою в товаристві світових знаменитостей у французькому Канні.   

Нагадаємо, що бренд «Королева Львова» заснований 10 років тому Гражиною та Христиною Чаплін, котрі родом зі Львова. Це один із найпрестижніших конкурсів краси у місті Лева. Відбувається він під патронатом національного конкурсу «Королева України», а також міжнародного проекту Miss TV Internation зі штаб-квартирою у Монте-Карло.

«Королевою Львова 2020» стала Анастасія Федик – 18-річна студентка Університету інформаційних технологій та управління, що у польському місті Жешуві. Родом вона із Яворова на Львівщині. Корону, титул і 100 тисяч гривень дівчина виборола серед двох десятків конкурсанток.  

Фото надала Галина Гузьо

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!