Королівські піхотинці з Львівщини знищили групу російських десантників

2637 0
Живими залишилися тільки семеро окупантів.
Фото/ Facebook 24-ої ОМБр імені короля Данила

Фото/ Facebook 24-ої ОМБр імені короля Данила

Військовослужбовці 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, яка базується в Яворові, ліквідували групу десантників окупаційної армії, які намагалися штурмувати українські позиції на Луганщині.

Читайте також: Бійці Королівської бригади ліквідували на Луганщині групу «вагнерівців»

«Удмуртія, Башкирія, Ростовська область – весь «цвіт руского міру» ніс ідеї «великой россии» у смугу відповідальності нашої бригади, але натомість отримав теплий прийом. Бойові позиції королівських піхотинців на Луганщині сьогодні намагалися штурмувати десантники із рф. Після провалу поставленої задачі, лише семеро окупантів із групи залишилися живими – решта ліквідовано нашими армійцями», – йдеться у повідомленні 24-ї ОМБр.

Нагадаємо, військові Королівської бригади знешкодили високоточний ударний безпілотний літальний апарат «Куб-БЛА» на Луганщині.

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила, а точніше її частини від початку російської агресії у 2014 році була залучена на багатьох напрямках війни на сході. Влітку 2014 року бійці бригади брали участь у боях за Красний Лиман, Лисичанськ, брали участь у операції із блокування російського кордону в Секторі Д. Блокуючи кордон, 11 липня 2014 року бригада зазнала втрат під час російської ракетної атаки під Зеленопіллям. У Секторі А частини бригади вели бої в Георгіївці і Лутугиному, Новосвітлівці і Хрящуватому, під Луганським аеропортом. Восени 2014 року бригада була залучена у важкі бої в районі 32-го блокпосту. З 2017 року бригада носить ім'я короля Данила – правителя Королівства Русі, видатного державного діяча і полководця Середньовіччя.

Фото зі сторінки 24-ої ОМБр імені короля Данила


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!