Коронавірус на Львівщині забрав життя подружжя лікарів Сокальської лікарні

2795 0
Подружжя працювали завідувачами у Сокальській районній лікарні.
Фото: Нео Радіо - Червоноград

Фото: Нео Радіо - Червоноград

Внаслідок ускладнень від коронавірусної хвороби на Львівщині померло подружжя лікарів, які працювали у Сокальській районній лікарні. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук головний лікар медзакладу Роман Швед.

«Клятий коронавірус забрав життя Ганни Миколаївни та Богдана Ярославовича Городенчуків. Подружжя лікарів! До самого свого кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя!», – написав Роман Швед.

У вівторок помер лікар, а в середу – його дружина.

За даними Українського лікарського товариства у Львові, Богдан Городенчук працював гастроентерологом та лікарем терапевтом у Сокальській центральній районній лікарні, а Ганна Городенчук була акушер-гінекологом, вона працювала завідувачкою гінекологічним відділенням у Сокальській центральній районній лікарні.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!