Коронавірус в українки, покарання для Винників і дієта для Трампа. Головне за ніч і минулу добу

4213 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу, або проспати.
Фото: ФАН

Фото: ФАН

Нові прем’єри. Технократа (як він себе сам називає) Олексія Гончарука мав би замінити олігарх, «той, що вічно подає надію» Сергій Тігіпко. З ним уже навіть зустрілися і президент Зеленський, і той же Гончарук. Причина – падіння економіки та рейтингу як прем’єра, так і загалом – «Слуги народу» і президента.

Тігіпко – типовий представник колишніх. Після Помаранчевої революції він довго переховувався за кордоном, бо дуже боявся гніву регіоналів, а під час подій на Майдані так і не спромігся на жоден прояв громадянської свідомості.

Пізніше стало відомо, що на цю ж посаду розглядають Арсена Авакова та Юрія Вітренка.

Але і це ще не все. «Уряд технократів» планують підсилити «Слугою народу» Олександром Завітневичем – він би мав стати черговим  віцепрем’єр-міністром, а міністра закордонних справ Вадима Пристайка має замінити «сірий кардинал» МЗС часів Януковича Руслан Демченко.

Коронавірус в українки. В Італії зафіксували уже одинадцяту смерть. Сумно, але серед  тих, у кого виявили коронавірус є і українка.  Дівчину помістили в лікарню регіону Монтано-Антілія.

Також хворих на коронавірус виявили в Австрії, Швейцарії, Іспанії, Німеччині, Франції (уже є перша жертва) Алжирі, Ірані, Греції. 

Щодо України, то спорадично з’являється інформація про те, що у когось є підозра – писали про Закарпаття та Чернівці. Але наразі вірусу наразі не виявили.

Коронавірус Львів і Винники. Чиновники нарешті визначили алгоритм дій, якщо хворий (не дай Бог) на коронавірус у нас таки з’явиться. Зокрема, його б мали помістити у Львівську інфекційну лікарню. Також вирішили обмежити масові заходи. Інформація позитивна, враховуючи істерію, що зараз зростає в Україні.

Коронавірус, напевне, один із небагатьох випадків, коли ні влада, ні гроші не рятують. Від нього не заховаєшся на віллі в Іспанії чи Франції.

Щодо Винників, то міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка перебуває на карантині разом із усіма евакуйованими з Китаю у Нових Санжарах, в інтерв’ю сказала, що буде розбиратися з бунтом у Винниках, бо так «ми в країні нічого не зробимо».

Винники ж не зникають з перших шпальт медіа. Учора там урочисто утилізували 14 тонн алкоголю

Диво-ДТП. На об’їзній дорозі Львові зіштовхнулося одразу шестеро авто. Враховуючи стан деяких із них (видно на фото), то це диво, що всі залишилися живими. Постраждало тільки троє людей.

(Не) спортивні новини. Львівські «Карпати» знову підняли шум навколо того, що команда уже цього року може зникнути. Здавалося, після того, як Львівська міськрада вирішила створити «народну команду» та, особливо, коли на останній матч «Карпат» прийшли президент «Руху» (і знову Винники!) Григорій Козловський (під пледом Louis Vuitton) та міський голова Львова Андрій Садовий все у клубу мало б бути ок, але ні. Звідси можна зробити висновок, що або земля біля стадіону «Україна» втекла кудись не туди, або це якісь чергові замути зі зміною власника клубу.

Фото Євгена Кравса

Ще трохи «не» спорту.  Як пишуть The New York Times та Голос Америки президента США Дональда Трампа вирішили привчити до дієти та спорту. Як пишуть ці видання – це виявилося не можливо. Трамп вважає, що людське тіло має обмежений ресурс, а тому витрачати його на фізичні вправи недоцільно. Єдина перемога – до раціону президента вдалось додати цвітну капусту та картопляне пюре.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!