Коронавірусна хвороба набирає обертів. Кількість хворих в Україні перевалила за 100 тисяч

18824 0
Вже другу добу поспіль в Україні – більше 2 тисяч хворих.
Фото: freepik

Фото: freepik

2 106 українців захворіли за минулу добу в Україні. Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читайте також: Львівська обласна лікарня наступного тижня почне приймати хворих на коронавірус

«Вже другу добу поспіль ми фіксуємо більше 2 тисяч хворих на добу. Госпіталізували 487 людей і це найбільша кількість госпіталізованих за добу, зареєстрована за весь час пандемії», – повідомив Максим Степанов.

За весь час пандемії в Україні уже захворіли 100 643 людини.

За останню добу найбільше хворих зафіксували у Чернівецькій області – 208 осіб, Тернопільській – 185, Харківській – 184, Івано-Франківській – 172, Одеській – 170, Львівській – 162 і у Києві – 156 хворих.

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

«Коронавірусна хвороба набирає обертів. МОЗ терміново вводить нові правила, ми змінюємо алгоритми щодо маршрутизації пацієнтів та надання допомоги. Маємо об’єднати всі лікарні, не ділити на лікарні першої і другої хвилі. Надання допомоги іноді можливе тільки в умовах стаціонарів і я щодня підписую розпорядження про залучення нових лікарень в різних областях», – сказав міністр.

Додамо, що після запуску лікарень «другої хвилі» медзаклади області зможуть прийняти до 3,5 тисяч пацієнтів

Читайте також: Портрет хворого на Covid-19. Що змінилося на Львівщині

Зазначимо, що на Львівщині станом на 21 серпня у Львові та на Львівщині підтвердили 12 793 випадків інфікування коронавірусом, зокрема 162 за останню добу. Від хвороби померли 347 людей.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!