Кошти скерують на ЗСУ. «‎Львівська Сотка»‎ пройде у новому форматі

1087 0
Організатори повідомляють, що не буде онлайн-трансляції і церемонії нагородження «Львівської Сотки».

Щороку навесні у Львові збираються аматори велоспорту з усієї країни на одну з наймасовіших велоподій в Україні – «Львівська Сотка». Цього року формат заходу організатори вирішили дещо змінити. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОВА.

Зокрема, у ній не буде змагань і запеклої боротьби за призові місця. Не буде багатолюдного старту з площі Ринок і урочистого параду центром Львова. Не буде онлайн-трансляції і церемонії нагородження.

Читайте також: У Львові презентували веломаршрут від Високого Замку до притулку «Домажир» 

Натомість, щоб стати учасником змагань потрібно: 

  • зареєструватися за посиланням;
  • внести благодійний стартовий внесок – 100 гривень або більше, на власний розсуд;
  • у період з 27 квітня по 23 травня подолати на велосипеді дистанцію довжиною 100 км. (ті, хто перебуває у Львові і околицях, їдуть традиційний трек «Львівської Сотки», а учасники з інших міст і країн – обирають маршрут самостійно);
  • на сторінці івенту на клубному сайті додати посилання на свій трек у Strava;
  • на тій же сторінці внести дані для відправки пам’ятних котомагнітів «Новою поштою».

 

23 травня о 23:59 організатори закриють протокол, підведуть підсумки і передадуть зібрану суму (за винятком вартості друку пам’ятних магнітів) фонду «Повернись живим». Також учасників закликають робити фото і викладати їх у соцмережах з тегом #LvivskaSotkaStandWithUkraine.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!