Кошти, залишені в шопці на площі Ринок, передадуть на «Різдвяну школу» для дітей-сиріт

1599 0
«Різдвяна школа» – це проект, який для дітей-сиріт та дітей із шкіл-інтернатів організовує релігійна місія «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ.
фото: Анна Журба

фото: Анна Журба

Кошти, які львів’яни та гості міста залишають у Різдвяній шопці перед входом в Ратушу, передаватимуть «Різдвяній школі-2018», повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на управління культури.

Темою «Різдвяної школи-2018», яка триватиме з 2 по 7 січня, є п'ять чудес Різдва.

«Разом із дітьми розкриємо такі основні моменти: доброта, милосердя, всепрощення, Різдво – перемога, хто я є і ким я стану. На дітей чекає цікава пізнавальна програма, підготовлена волонтерами «Руки допомоги», екскурсії, перегляд мультфільмів, майстер-класи, коляда», – зазначають організатори.

«Різдвяна школа» – це проект, який для дітей-сиріт та дітей із шкіл-інтернатів уже понад 10 років організовує релігійна місія «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ, аби створити для них атмосферу сімейного затишку та відчути усі традиції святкування Різдва Христового.

Фото зі сторінки Василя Расевича у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!