Котельник боксуватиме у Львові з грузином, що ні разу не був нокаутований

2180 0
4 жовтня на стадіоні "Арена Львів" відбудеться прощальний бій екс-чемпіона світу WBA Андрія Котельника. Протистояти Андрію у 8-раундовому поєдинку буде грузинський боксер Олександр Бенідзе (13-14-2, 6 КО).

31-річний грузинський боксер вже довгий час мешкає і тренується в Україні. Крім Грузії та України йому доводилося боксувати в Польщі, Швеції та інших країнах Європи. На профі-ринзі Олександр провів 29 поєдинків, одержав 13 перемог, 6 з яких нокаутом. Жодного разу «Бено» не був нокаутований, а єдина дострокова поразка у тривалій кар'єрі грузина стала наслідком розсічення. Відмінними рисами Олександра є його непоступливість та стійкість, інформують організатори.

Читайте також: 5 спортивних подій на вихідні у Львові

З львів'янами Олександру вже доводилось боксувати: у різний час його суперниками були Віктор Плотніков та Костя Ровенський. Також Олександр зустрічався в ринзі з такими відомими українськими боксерами, як: Валерій Бражник, Дмитро Нікулін (двічі), Андрій Шаманський, Дмитро Семернін. Бражник та Шаманський, незважаючи на статус фаворитів до бою, перемогти Олександра так і не зуміли.

В останній раз виходив в ринг у грудні минулого року. Бенідзе боксував з перспективним українським боксером Іллею Примаком. Олександр став першим боксером, який зумів пройти з Примаком повну дистанцію.

"В мене буде достатньо часу, щоб подивитись відео суперника і під нього підлаштуватись. Я готуюсь до рейтингового поєдинку, але по тій самій програмі, що і до титульних боїв. Для мене немає різниці, чи це рейтинговий бій, чи бій за титул Чемпіона світу. Я налоштовуюсь і готуюсь однаково", – зазначив Андрій Котельник.

Трансляція головних поєдинків відбудеться у суботу, 4 жовтня, о 22:30, на телеканалі "Інтер". 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!