Кожен 10 боєць, що загинув у зоні АТО – з Львівщини

2365 0
За час проведення антитерористичної операції на Сході України загинуло більше 1 тисячі українських військових та добровольців. З них понад 120 – зі Львова чи Львівської області. Тобто кожен десятий загиблий вояк був мешканцем Львова чи Львівщини.
Фото: fanpop.com

Фото: fanpop.com

За даними звітів Організації об’єднаний націй бойові дії на Сході забрали життя понад 4 тисяч людей, поранені – майже 10 тисяч – і мирного населення, і бійців. У Раді нацбезпеки і оборони України уточнюють, що за період АТО загинули понад 1 000 українських військових. За інформацією ЛОДА, на Львівщині було мобілізовано 8 тис. осіб (мобілізаційний ресурс - 70 тис.).

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Львівської ОДА, в області зареєстровано 124 загиблих особи, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції чи забезпечували її проведення.

Нагадаємо, вчора Tvoemisto.tv вперше опублікувало перелік загиблих Героїв у зоні АТО зі Львова та області (наданий відділом взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Львівської ОДА).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!