Кожного місяця львів'яни організовують соціальний біг для молоді

2568 0
Щоб об’єднувати молодь, спілкуватися і покращувати здоров’я та самопочуття, впродовж останніх півроку у Львові кожного місяця організовують соціальний біг.

Це ініціатива декількох молодих людей, які, незважаючи на несприятливі обставини пов’язані з умовами праці чи з відсутністю роботи, вирішили дбати про свій фізичний стан та здоров’я, повідомляють організатори.

Біг організовують в кожну останню неділю місяця, збір – біля входу до Порохової вежі. Після пробіжки всі охочі можуть на свіжому повітрі пограти  у фрізбі, волейбол, бадмінтон та інші ігри.

«У такий цікавий спосіб, як спільне заняття спортом, ми об’єднуємося для того, щоб підтримати один одного. А також привернути увагу суспільства до проблемних ситуацій пов’язаних з неналежними умовами праці, в яких часто опиняються молоді люди. Часто це праця на неофіційній роботі, без соціального забезпечення, із шкідливими умовами, із заробітною платою недостатньою, щоб себе забезпечити. 

А якщо це не зовсім ваша ситуація, все одно приходьте, щоб підтримати тих, кому не так пощастило з роботою, щоб молоді люди розуміли, що вони не самотні у своїх проблемах», пишуть організатори у Facebook . 

Усіх зацікавлених просять приходити у зручному одязі та взутті, а також приводити друзів. За оновленнями можна слідкувати у Facebook-групі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!