Григорія Козловського оштрафували на понад 170 тис. грн за надбудову Гранд Готелю

7990 0
Власника «Гранд Готелю» Григорія Козловського оштрафували за двома протоколами — як фізичну і юридичну особу.
groupshostels.com

groupshostels.com

Адмінкомісія щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини ЛМР оштрафувала власника «Гранд Готелю» Григорія Козловського за скляну надбудову. 

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Винниках спортивний табір для дітей. Схема

Під час засідання адмінкомісії розглядали два протоколи. Як власник приміщень на проспекті Свободи, 13, Григорій Козловський отримав штраф у 1700 грн. Однак, на ТзОВ «Холдинг Гранд Готель», як на юридичну особу, наклали максимальний штраф у 170 тисяч гривень.

«Будинок на проспекті Свободи, 13 є пам’яткою культурної спадщини, на якій без відповідних дозволів встановили скляну надбудову. Власника приміщень про засідання адмінкомісії і ймовірний штраф повідомили завчасно»— йшлося під час засідання адмінкомісії.

Комісія уже розглядала відповідний протокол під час попереднього засідання. Тоді голова адміністративної комісії Андрій Москаленко доручив на наступне засідання комісії підготувати пакет документів для накладення штрафу на юридичну особу.

Додамо, що у січні цього року «Гранд-готель» демонтував самовільно встановлену надбудову. Втім, навесні перед входом у готель спорудили дашок, який перекриває тротуар на проспекті Свободи. У ЛМР неодноразово вимагали демонтувати дашок, оскільки його зведення визнали незаконним. Крім цього, навпроти готелю облаштували паркомісця, які, за словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, також збудували з порушеннями. Нещодавно біля ресторану готелю почали облаштовувати літні майданчики, що теж не мають відповідних дозволів.

Читайте також: В очікуванні Періс. Як для львів’ян відкривали «Гранд готель». Репортаж

«Гранд Готель» належить львівському бізнесмену Григорію Козловському. Після довготривалого ремонту його зі святковим парадом відкрили наприкінці березня. На відкриття у Львів прилетіла спадкоємиця американських готелів Hilton Періс Гілтон. Крім цього, Григорій Козловський є власником ресторану з акулами на площі Ринок «36По» та ресторану «Святослав» у Винниках, винниківського футбольного клубу «Рух», Винниківської тютюнової фабрики та співвласником будівельної компанії Avalon Inc. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!