Козловський відмовився коментувати імовірний вихід з ЄС

2774 0
У ЗМІ з’явилась інформація про те, що бізнесмен та депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський виходить з фракції «Європейська Солідарність».
Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Григорій Козловський на стадіоні. Фото fcruh.com

Відомий бізнесмен та один із найбагатших депутатів Львівської обласної ради Григорій Козловський відмовляється коментувати чутки про його вихід із фракції «Європейська Солідарність» у Львівській обласній раді.

Читайте також: Найбагатшими депутатами у Львівській міській раді виявились соратники Козловського

«Не коментую. Коли є чутки, то це – непогано, значить комусь це цікаво. Думаю, якщо ви запитаєте Петра Олексійовича, (ред. йдеться про Петра Порошенка, лідера партії «Європейська Солідарність»), то може він вам щось підтвердить чи спростує», – зазначив у коментарі Тvoemisto.tv Григорій Козловський.

Сьогодні, 27 липня, у ЗМІ з’явилась інформація про те, що бізнесмен та депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський написав заяву про вихід з фракції «Європейська Солідарність». Про це написав «Високий Замок», посилаючись на свої джерела.

Утім, як вдалось з’ясувати Тvoemisto.tv, заяви на вихід з фракції партія від нього ще не отримувала, а поки немає такої заяви від члена партії, то його не виключать, повідомили джерела у партії.

До Львівської обласної ради 8-го скликання бізнесмен Григорій Козловський пройшов у жовтні 2020 року у списку «Європейської Солідарності». До того він був депутатом Львівської міської ради 7-го скликання. Із 2015 року він був членом партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» у міськраді Львова.

Читайте також: Статки Григорія Козловського. Скільки заробляє і чим володіє львівський депутат

Окрім депутатської діяльності, 50-річний бізнесмен є співвласником «Львівської тютюнової фабрики», готелю Grand Hotel і низки ресторанів у центрі Львова. Також йому належить футбольний клуб «Рух» у Винниках і приміщення на пр. Шевченка, 8, яке переобладнали та відкрили там океанаріум.

У листопаді 2017 року фірмі, власником якої є Григорій Козловський, передали в суборенду 17,3 га території біля Винниківського озера: для обслуговування озера, створення відпочинкового комплексу «Академія Футболу» та розроблення детального плану території. Самі роботи біля озера розпочались у квітні 2018 року, тоді озеро спустили та почали вирубку лісу, будуючи лижний спуск.

Григорій Козловський вдруге одружений. Його обраниця із 2018 року співачка Юлія Думанська, яка 9 травня 2020 року народила сина Ярему. Також у подружжя є донька Діана. А від першого шлюбу у бізнесмена є ще троє дітей: син Святослав та доньки Юліана і Софія. Остання, до речі,  отримала у власність Винниківський ринок та ринок «Підзамче». Її фірма незаконно перереєструвала ринки з комунальної у приватну власність. Однак нещодавно Мінюст скасував право власності на ці ринки. Також вона займається будівництвом готелю на вул. Дорошенка, 2.

У 2020 році бізнесмен Григорій Козловський задекларував понад 36 мільйонів доходу, 140 мільйонів готівки.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!