Козицький дозволив бізнесмену Томашу Фіалі облаштувати нові мінеральні свердловини у Трускавці

6774 0
Трускавецький завод мінеральних вод отримав лісові ділянки, на яких, змінивши цільове призначення, розташує нові свердловини.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький надав підприємству з іноземними інвестиціями ТзОВ «Аква-Еко» лісові ділянки, площею 0,5652 га, на території Трускавецької міської ради Дрогобицького району, дозволивши змінити їхнє цільове призначення на землі промисловості. На цих ділянках компанія розташує нові свердловини для видобування мінеральних вод.

Джерело: розпорядження голови ЛОВА від 18 жовтня 2022 року

Так, згідно з розпорядженням, ПІІ ТзОВ «Аква-Еко» має розробити в установленому порядку проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок, змінивши їхнє цільове призначення із земель лісогосподарського призначення на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для видобування мінеральних природних столових підземних вод із свердловин № 0411/61 та № 0412/62. Компанія зобов’язана подати розроблений проєкт на затвердження ЛОВА.

Читайте також: Козицький вдруге купив Дашавський завод композиційних матеріалів

Зазначимо, що наприкінці 2020 року згадані земельні ділянки загальною площею 0,5652 га, що розташовані на території Дрогобицького району, рішенням уряду було передано в оренду ТзОВ «Аква-Еко» зі зміною цільового призначення  для розміщення та експлуатації будівель і споруд для видобування мінеральних природних столових вод. 

Нагадаємо, що ТзОВ «Аква-Еко» (Трускавецький завод мінеральних вод) – підприємство, яке займається розливом мінеральних столових вод: ТМ «Трускавецька Аква-Еко», «Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька Заповідна». Виробничі потужності розташовані у Трускавці.

У вересні 2021 року група компаній Dragon Capital придбала 100% акцій групи компаній «Аква-Еко» у міжнародної групи компаній IDS Borjomi International.

Засновником та кінцевим бенефіціаром «Dragon Capital» є чеський бізнесмен Томаш Фіала. Компанія створена в Україні у 2010 році. На сьогодні їй належить найбільший ТРЦ Західної України «Victoria Gardens», бізнес-центр «Viking Park» та «Ідея Банк» у Львові. Також компанія планує збудувати індустріальний парк «Рясне-2».  

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!