Козицький підписав наказ про нерозголошення інформації від оборонно-промислових підприємств під час війни

5559 0
Інформацію можна поширювати лише після погодження з відповідним органом.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький підписав наказ про запобігання розголошенню інформації під час дії правового режиму воєнного стану. Це стосується оборонно-промислового комплексу України. Про це йдеться у документі від 17.03.2022 року № 24/22.

Читайте також: Що можна публікувати під час війни, а що – ні? Питання дня

«Розголошення інформації під час дії правового режиму воєнного стану підприємств, установ, організацій, що належать до сфери оборонно-промислового комплексу України, які розташовані та діють на території Львівської області поширювати виключно після погодження із відповідним структурним підрозділом управління Служби безпеки України у Львівській області, військовим командуванням чи Львівською обласною військовою адміністрацією», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Також після обстрілів Львова вранці 18 березня Максим Козицький закликав мешканців не розголошувати локації обстрілів загарбників. «Не публікуйте і не поширюйте у соцмережах фото, відео та будь-яку іншу інформацію щодо обстрілів російських загарбників. Цим ви лише допомагаєте ворогу коригувати вогонь», – закликав посадовець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!