Козицький повідомив, звідки була загроза ракетного удару по Львівщині

1370 0
Ключове з життя Львівщини за минулу добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Сирени сповіщали про повітряну тривогу один раз – 4 січня о 10:37 через загрозу ударів крилатими ракетами з білорусі. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. Станом на цю мить відключень електроенергії в області немає. НЕК «Укренерго» довела ліміти споживання. Якщо їх перевищити, застосують графік погодинних відключень. Водночас «Львівобленерго» попереджало вранці, що на Львівщині сьогодні діють погодинні відключення. Пізніше Максим Козицький додав оновлену інформацію, відповідно до якої Львівщина перевищила ліміти споживання електроенергії, тому в області застосовують погодинні відключення.

Читайте також: Українців закликають заощадливо споживати електроенергію на свята

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 60 людей, одним автобусом – 52 ВПО. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 502 особи.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 21 тисяча 866 людей. На в’їзд оформили 24 тисячі 833 особи, з них українців – 23 тисячі 594. У пунктах пропуску є черги із транспортних засобів:

  • «Краківець» та «Шегині» – легкові машини на в'їзд, автобуси в обох напрямках;
  • «Грушів» – вантажівки на в'їзд.

 

Підозрілі особи та об'єкти. Поліція області опрацювала 1182 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!