Козицький повідомив, звідки на Львівщину летіли ракети

797 0
Коротко про ситуацію на Львівщині.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу. О 12:28 була загроза ракетного удару з літаків МіГ-31 з території білорусі; о 14:52 – небезпека ракетного удару з південно-східного напрямку. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький

Відключення світла. Станом на цю мить аварійних відключень електроенергії на Львівщині не застосовують. Діє графік погодинних відключень. Доведені ліміти споживання покривають близько 50% від потреб області. 

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 148 людей, трьома автобусами – 79 ВПО. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 518 осіб.

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 22 тисячі 926 людей. На в’їзд оформили 21 тисячу 285 осіб, з них українців – 20 тисяч 215.

Підозрілі об'єкти. Поліція області опрацювала 1359 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!