Козицький повідомив, звідки вчора була загроза ракетного удару по Львівщині

964 0
Ключове з життя Львівщини за минулу добу.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Повітряна тривога. Сирени один раз сповіщали про повітряну тривогу – 13 грудня о 14:42. Була загроза ракетного удару з літаків МіГ-31 з території білорусі. Небезпека не справдилась. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. На 14 грудня ліміти, які довів диспетчер енергосистеми для Львівщини, покривають 60% від потреб області. Відключень електроенергії через негоду в області немає. Мережі, які постраждали через крижаний дощ раніше, енергетики уже полагодили.

Читайте також: Мешканцям багатоповерхівок у Львові будуть частково компенсувати кошти за куплені генератори

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 105 людей. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 503 особи.

Перетин кордону. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 14 тисяч 324 людини. На в‘їзд – 14 тисяч 627 осіб, з них українців – 13 тисяч 735.

Підозрілі особи та об’єкти. Поліція області опрацювала за добу 1424 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!