Козицький прокоментував інформацію про вибухи на Львівщині

5379 0
Козицький спростував інформацію про те, що нібито у Львівській області лунали вибухи.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сьогодні, 5 грудня, о 13:40 на Львівщині оголосили повітряну тривогу. Голова Львівської ОВА Максим Козицький спростував інформацію про те, що нібито у Львівській області лунали вибухи.

«Деякі телеграм-канали поширили неправдиву інформацію, начебто у Бориславі чули вибух. Офіційно заявляю: станом на 15:00 це не підтвердилося. В області тихо. Залишайтася в укриттях, бо загроза ще триває», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, станом на 15:05 повітряна тривога у Львові та області триває, загроза ракетного удару зберігається. Залишайтесь в укритті або у приміщенні, де діє правило «двох стін».

Читайте також: Росія запустила ракети по Україні, хвиль може бути декілька

Нагадаємо, що 5 грудня, по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що росіяни запустили ракети з району Волгодонська, Каспійського та Чорного морів. Зокрема, вибухи пролунали у низці областей України. Детальніше читайте тут.
 
Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!