Козицький розповів, як минула доба на Львівщині

609 0
Коротко про головні події минулої доби.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Доба минула на Львівщині без повітряних тривог. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Відключення світла. У Львівській області сьогодні, 22 листопада, як і в усіх областях, знову триватимуть планові відключення електроенергії. Дізнатися, чому у вас нема електроенергії, можна на сайті Львівобленерго у розділі «Чому немає світла».

Читайте також: Сьогодні на Львівщині діятимуть планові відключення світла

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 79 людей. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 520 осіб.

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 15 тисяч 492 людини. На в’їзд оформили 17 тисяч 852 особи, з них українців – 16 тисяч 744.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1165 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів. 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!