Козицький розповів, як минула доба на Львівщині

774 0
Коротко про головні події доби в області.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Сповіщень про повітряну тривогу не було. Про це розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. Ситуація в енергосистемі залишається без змін. Доведені ліміти покривають 50% від потреб Львівщини, як і у попередні дні. Аварійних вимкнень не застосовують. 

Переселенці. Двома евакуаційними потягами до Львова прибули ще 204 людини. Чотирма потягами зі Львівської області у Перемишль вирушили 513 осіб.

Читайте також: У львівських садках та школах безкоштовно харчуватимуться діти захисників України. 

Кордон. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 21 тисячу 483 людини. На в‘їзд – 23 тисячі 270. З них українців – 22 тисячі 215. 

Підозрілі об'єкти. Поліція області опрацювала за добу 1256 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів. 

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!