Козицький розповів, як минула доба на Львівщині

721 0
Коротко про головні події минулої доби.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів в області не виникало. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 33 людини. До Перемишля з області вирушили 1046 осіб. 

Програма стажування у Львівській ОВА «Академія перших можливостей» масштабуємо на райони. Першим буде – Яворівський. Молодь може пройти стажування у Яворівській районній військовій адміністрації та долучитися до планування роботи, розширити коло професійних знайомств, вдосконалити навички у тій сфері, яка її цікавить. Прийом заявок триває від сьогодні до 10 квітня. Розпочнеться стажування 19 квітня та триватиме 2 місяці. Деталі тут.

Допомога для ЗСУ. Автомобіль швидкої медичної допомоги Mercedes Sprinter, наповнений продуктами харчування та медикаментами, передали із Перемишлянської громади Львівського району на Донеччину – одному з підрозділів бригади ТрО. 

Гроші для ЗСУ. На благодійному чемпіонаті Дрогобиччини з волейболу зібрали близько 120 тисяч гривень для потреб ЗСУ. За ці кошти придбають військове спорядження для воїнів.

Хресна хода. Вулицями Яворова та Буська пройшла Хресна хода. Віряни молились за наших захисників і захисниць та перемогу України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!