Політична реклама

Ремонти доріг в Україні. Козицький заявив, що таких обсягів і темпів не було за жодної влади

1840 0
Близько 90-95% усіх доріг в Україні перебувають у незадовільному стані, а половина потребує повного оновлення.

До кінця 2020 року в Україні планують побудувати сотні шкіл, садочків, лікарень і тисячі кілометрів доріг. Загалом у 2020 році у держбюджет заклали 1 млрд грн на побудову центрів екстреної допомоги по всій країні. Планується реконструювати та капітально відремонтувати 210 приймальних відділень. За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, «таких обсягів і темпів не було ніколи».

Будівництво дитячого садка в селі Зимна Вода Львівської області

Зокрема, у партії «Слуга народу» зазначають, що близько 90-95% усіх доріг в Україні перебувають у незадовільному стані, а половина потребує повного оновлення. Завданням проєкту «Велике будівництво» якраз і є привести дороги України до нормативного стану й наблизити їх до стандартів ЄС:

  • облаштовувати придорожню інфраструктуру та майданчики відпочинку;
  • організувати безпеку руху;
  • здійснити перехід до моніторингу якості доріг замість простого технагляду.

Часто це не тільки ремонт дорожнього покриття, а й зміна водопроводу, каналізації та зливних мереж. Також облаштовують світлофори й тротуари.

Ремонт дороги Східниця – Пісочна, Львівська область

Дороги як в Європі

За всеукраїнським опитуванням, яке провів Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), майже 90% респондентів підтримують розвиток інфраструктури державним коштом, проти – 5,4%.

Наголошується, що програма «Велике будівництво» розрахована на кілька років. Фінансування здійснюється поетапно з державного та місцевих бюджетів і залежить як від роботи парламенту, так і уряду.

«Попри весь скептицизм наших політичних опонентів, програма «Велике будівництво» є надзвичайно дієвою. Таких обсягів і темпів не було ніколи. За жодної іншої влади»,зазначив голова ЛОДА Максим Козицький. Він йде першим номером у списку кандидатів від партії «Слуга народу» до Львівської облради.

Максим Козицький, кандидат у депутати Львівської обласної ради від партії «Слуга народу»

Велике будівництво в соціальних мережах

За «Великим будівництвом» можна стежити в реальному часі на інтерактивній мапі, програма має власний Telegram-канал. Також за перебігом робіт на об’єктах можна слідкувати й у соціальних мережах:



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!