У Львові під час ремонту Пекарської крали тротуарну плитку

1750 0
Один з чоловіків причетний до ремонту дороги, з якої вантажив плитку.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

Сьогодні, 29 жовтня, патрульні затримали на гарячому двох чоловіків, які на вулиці Пекарській вантажили чужу тротуарну плитку у свій автомобіль. Про це інформує патрульна поліція Львівської області

«Під час спілкування громадяни плутались в поясненнях. Згодом, один з них пояснив, що плитку хотів покласти в себе на подвір'ї. Зясувалось, що 38-річний львів'янин є причетним до ремонту цієї дороги», – йдеться у повідомленні патрульної поліції Львова.

Читайте також: Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на Пилипа Орлика

На місце скерували слідчо-оперативну групу Личаківського відділу поліції. Автомобіль та плитку вилучили до з'ясування обставин. Попередня кваліфікація події ст.185 (Крадіжка) ККУ.

Нагадаємо, що у Львові 1 вересня закрили для проїзду ділянку вулиці Пекарської від вул. Шімзерів до вул. Мечникова. Проїзд буде закритий до 31 грудня. Тут зроблять капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштують місця для паркування, збудують велодоріжки та велосмуги, капітально відремонтують покриття тротуарів, світлофорний об'єкт тощо.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!