Кремлю все важче ізолювати росіян від війни в Україні, – Британська розвідка

1036 0
52% росіян мають друзів або родичів, які служили в так званій «спеціальній військовій операції.
Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Британська розвідка вважає, що кремлю стає дедалі складніше ізолювати російське населення від війни в Україні, про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, пише «Європейська правда».

Повідомляється, що Андрей Турчак, лідер російської парламентської групи, яка займається так званою «спеціальною військовою операцією» в Україні, заявив 16 лютого 2023 року, що група представила доповідь президенту росії путіну.

У доповіді, ймовірно, висвітлені такі питання, як соціальна підтримка мобілізованих та їхніх сімей.

«Це питання, ймовірно, стане більш актуальним, якщо відбудеться будь-яка подальша мобілізація (відкрита чи прихована). Путін цілком може торкнутися цих питань у своєму зверненні до народу 21 лютого 2023 року» – йдеться в огляді.

«Кремлю стає дедалі важче ізолювати населення від війни в Україні. Опитування, проведене в грудні 2022 року, показало, що 52% росіян мають друзів або родичів, які служили в так званій «спеціальній військовій операції» – зазначає британська розвідка.

Як повідомлялося, британська розвідка припускає, що з початку повномасштабної війни росії проти України російська армія та група «вагнера» могли втратити до 200 тисяч осіб, з яких до 60 тисяч убитими.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!