«Криївка» на площі Ринок увійшла до Книги рекордів України

5605 0
У період 2007-2021 років працівник ректорану Микола Панченко сказав найбільшу кількість разів «Героям Слава!».
фото: «Холдинг емоцій !FEST»

фото: «Холдинг емоцій !FEST»

Досягнення працівника ресторану-кнайпи «Криївка» на площі Ринок у Львові Миколи Панченка внесли до Книги рекордів України. У період 2007-2021 років він сказав найбільшу кількість разів «Героям Слава!» у відповідь на гасло гостей «Слава Україні!», а це – понад 1 200 000 разів.

Пан Микола працює у кнайпі з перших днів роботи закладу. Він займається тим, що зустрічає гостей закладу. Рекорд зафіксували сьогодні, 30 серпня.

Читайте також: У Львові встановлювали рекорд «Жива карта України». Відео

«Він стереже Криївку, аби туди не потрапили москалі. В далекому 2007 гасло «Слава Україні» було мало вживане місцевими мешканцями, а гості та туристи взагалі не знали його, або боялись казати. Врешті, у 2018 році, це гасло стало офіційним привітанням Збройних Сил України», – йдеться в повідомленні на сайті «Холдингу емоцій !FEST».

Рекорд потрапив до категорії «Державність». Результати зафіксували за підрахунками, згідно зі статистикою закладу про відвідуваність.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!