Політична реклама

Кримчанам у Львові пропонують безкоштовні екскурсії та навчання

1591 0
Львівські школи пропонують безкоштовне навчання і активний відпочинок для дітей, які прибули з Криму.

Про це повідомив Олег Коляса, активіст місцевого Євромайдану, пише Експрес.

“Надійшла пропозиція зі школи №97, де є спеціальний комплекс для дітей (басейн, сауна). Тренер, який там працює, запропонував два рази на тиждень безкоштовно займатися з кримськими дітьми.

Окрім того, керівництво однієї з приватних шкіл зголосилось безкоштовно навчати кримчан у перших-четвертих класах”, -- розповідає Олег Коляса.

До слова, питання навчання дітей не є проблемою, адже місцевий Євромайдан співпрацює з міськрадою, тому, за потреби, навчання можна організувати й у інших навчальних закладах.

Є й пропозиції для сімейного дозвілля. “Багато львівських екскурсоводів зголосились безкоштовно показати гостям з Криму пам'ятки”, - говорить львівський активіст.

Як нагадав Олег Коляса, з Криму на Львівщину прибуло більше 20 дітей. Серед них є як християни, так і мусульмани.

Працюють гарячі телефонні лінії обласної ради (0-800-501-727) та обласного контактного центру ((032) 235-73-73) для тимчасового розміщення кримчан на Львівщині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!