Політична реклама

Кримчанам, які живуть на Львівщині, виплатять до 7500 грн допомоги

1694 1
Українцям, які переселились з Автономної Республіки Крим та Севастополя у Львівську область, виплатять одноразову адресну допомогу в сумі від 2000 до 7500 гривень.

Як інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації, перший транш одноразової допомоги буде виплачено сім’ям з маленькими дітьми, самотнім матерям, сім’ям, в складі яких є інваліди, та студентам, які не отримують стипендію.

Розмір допомоги коливатиметься від 3 до 7,5 тис. грн та залежить від кількості маленьких дітей у родинах. Одноразова допомога для студентів становитиме 2 тис. грн. 

"Зараз департамент соціального захисту ЛОДА відкриває у казначействі рахунок, на який мають надійти кошти. Сподіваюся, що до кінця цього місяця вони дійдуть до адресатів», – зазначила Ірина Сех.

 


Читайте також:
12 Червня, 2014 01:46
Щедрик А Львівянам за незручності,і клопіт,скільки виплатять?Чи то акція задармо?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!